Wolfslaar Akoestisch zomer 2017 editie

Foto: Wolfslaarakoestisch

Zomer, zon (in ieder geval geen regen), veel creativiteit en leuke mensen op een prachtige plek! Dat zijn de ingrediƫnten van Wolfslaar Akoestisch, een evenementenreeks dat dit jaar voor de 5de keer (!) wordt gehouden in een buitengebied, aan de rand van Breda.

Zaterdag 26 augustus staat het volgende optreden gepland. Atiesten (muzikant, kleinkunstenaar, dichter, etc.) en publiek waren over de vorige edities super enthousiast over de unieke sfeer en de opzet.

De akoestische sessies zijn op enkele zaterdagen in de maanden juli en augustus en vinden plaats in het kleine amfitheater Wolfslaar, midden tussen het groen. In een intieme gemoedelijke setting worden artiesten uitgedaagd om puur akoestisch – er is geen elektriciteit aanwezig – de liefhebbers te vermaken. Per keer komen er 60 tot 150 (en dat is ook het maximum) mensen. De organisatoren doen het niet voor het geld, maar uit enthousiasme en liefde voor creativiteit en publiek. Via collecte en drankverkoop worden de onkosten gefinancierd.

Het evenement is buiten. Bij twijfelachtig weer, check op de zaterdag de website of facebook om te zien of de sessie doorgaat.

Voor alle optredens geldt:

  • Terrein open: 16.00 uur.
  • Aanvang: 16.30 uur.
  • Locatie: Wolfslaar amfitheater, Charlotte Cuypersdreef, Breda.
  • Entree: vrijwillige bijdrage

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen