Waterschap Brabantse Delta opent landgoed Bouvigne tijdens Bruisend Ginneken.

Foto: Breda Promotions

Op zondag 27 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur gaan de poorten van kasteel Bouvigne open tijdens Bruisend Ginneken. Bezoekers worden verrast met tal van bruisende activiteiten met een link naar de kerntaken van het waterschap.

Met een VR bril is hoog water opeens wel heel realistisch, met het zolderspel wordt duidelijk wat je mee moet nemen in geval van een calamiteit en ook het waterzuiveringsproces wordt spelenderwijs duidelijk. Om 13.00 uur en om 15.00 uur speelt Irene Laros de jeugdvoorstelling ‘Vis op ’t droge’, waarbij de zeeduivel de stop uit de zee trekt. Spetterende muziek van Klabavel samen met kunstschilders inspireren de bezoekers van landgoed Bouvigne, terwijl de kinderen als verklede prins en prinses flaneren.

En last but not least kan kasteel Bouvigne worden bezocht waar u deskundige uitleg krijgt van professionele gidsen. Doorkijkborden van waterdruppel Droppie en het gezinnetje van Willem van Nassau zorgen voor unieke foto’s. Kortom place to B op Bouvigne tijdens Bruisend Ginneken op zondag 27 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Honden zijn niet toegestaan.

  • Meer over Bruisend Ginneken: LEDS GO! run

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen