RedHead Days staat weer voor de deur

Foto: Kin Cheong Lau

Nog een week te gaan voordat Breda weer overspoeld wordt door roodharigen. Een terugkerend spektakel waar heel de wereld naar uitkijkt. Zowel bezoekers als verslaggevers komen van heinde en ver om te ervaren wat het is om erbij te horen.

Heel het weekend staat vol met activiteiten voor jong en oud. Te beginnen met de kick-off party op vrijdagavond in Aan Boord. Het moment bij uitstek om oude vrienden weer terug te zien en nieuwe te maken. Niet alleen voor het weekend, maar voor altijd. De banden die hier gesmeed worden gaan een leven lang mee.

Zaterdag

Overdag is het Kasteelplein het kloppend hart van het festival. Met 12 foodtrucks en een podium met roodharige artiesten is het al een hele happening. Als dit al niet genoeg is kun je bij de infostand ook aanmelden voor een torenbeklimming of informatie inwinnen voor andere activiteiten. Haal ook hier het programmaboekje voor en door roodharigen.

Loop gelijk ook even langs de merchandise stand om een leuke souvenir mee te nemen. De zaterdag kan simpelweg niet afgesloten worden zonder een pubcrawl. Door de jaren heen gegroeid tot een happening waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. Gaan we dit jaar het record aantal bezoekers van vorig jaar verbeteren? We zullen zien.

Zondag

Vandaag begint het festival met een toespraak van Bart, de oprichter en de drijvende kracht van RedHead Days. Vandaar begeven we ons allemaal naar de fotoshoot. De ultieme moment om alle roodharigen op de foto te krijgen. Denk niet dat na dit hoogtepunt niets meer te beleven valt. Het Kasteelplein is niet de enige troef wat de organisatie heeft. Een rondje door de centrum van Breda leert dat er meer te zien is dan men denkt. Wat dacht je van een whisky-proeverij, door Mad Molly’s? Of woon een lezing bij waar roodharigen een prominente rol spelen. Of ga los en doe mee aan de High Heel race bij de Venice Bar.

Maar dan is het nog niet voorbij. Op maandagochtend kan men meedoen aan leuke activiteiten om de kater weg te werken. Welke deze zijn is geheel afhankelijk van het weer. Voor al deze activiteiten kan je terecht bij de infostand voor meer informatie en/of in te schrijven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden