Start Wolfslaar Akoestisch met Vlaamse Doylu

Foto: Wolfslaar Akoestisch

Vanaf zaterdag 25 november start Wolfslaar Akoestisch met haar wintereditie. Tot nu toe werden deze sessies in de winter georganiseerd in het Tuinhuis van Charlotte. Omdat het tuinhuis wordt verbouwd en de organisatie het leuk vond om een andere locatie te gebruiken, kun je dit jaar terecht bij STEK.

Ondanks de sneeuw, regen en kou is er in Breda op enkele zaterdagnamiddagen warmte te vinden en wel bij STEK. Voor de eerste sessie is Wolfslaar Akoestisch wintereditie er trots op dat ze Doylu zover hebben gekregen om naar Breda te komen.

Mbalax à l’heure Belge!

Doylu teert op de nostalgische hersenspinsels van de Senegalese singer-songwriter Pathé Thiam. Hij werkte samen met een handvol grootheden uit de Mbalax scene in Dakar. Mbalax is een West-Afrikaanse muziekstijl uit de vroege jaren ’70 die internationale erkenning kreeg door toedoen van o.a. Youssou N’Dour, El Hadji Faye en Maxou Lebougui. Pathé omringde zich intussen met een pittig allegaartje Belgische topmuzikanten. Voor zijn optreden in het Houtje Touwtje Stro Gebouwtje neemt Pathé niemand minder dan Koen de Gendt mee.

Waar en Wanneer?

  • Waar: Houtje Touwtje Stro-Gebouwtje, Veilingkade 9A (STEK), Breda
  • Wanneer: Zaterdag 25 november a.s.
  • Welkom: vanaf 15.30 uur
  • Aanvang: 16.30 uur
  • Inkom: vrijwillige bijdrage

Zie Facebook en/of www.wolfslaarakoestisch.nl voor meer en actuele informatie.

Reacties