Rauw Hees Teder XXI 21 januari: Little Symphonies en Rosebud Country Club

Foto: Leon

Rauw Hees Teder is een singer-songwritermiddag in het Houtje Touwtje Strogebouwtje op creatief bedrijventerrein STEK.  Op zondagmiddag 21 januari zijn er optredens in het HTSG van Rosebud Country en Little Symphonies.

Little Symphonies was op Breda Bast 2017 een van de verrassingen van het festival. Het duo bestaat uit Tom Gudde, zanger van There There en Maxim Ventule van de Zeeuwse band Keaton. Inspiratie haalt het tweetal van artiesten als Bon Iver en Wilco. De toehoorder weet genoeg.

Rosebud Country Club speelt onvervalste country. Op het repertoire covers, maar ook eigen werk. In de band onder meer Dylan van Meurs, beter bekend als sexdrummer Dylan en de beste slide-gitarist van Nederland, Mathijs Leeuwis. Of Dolly ook meekomt wisten de heren nog niet te vertellen. Maar ook zonder haar staan deze gasten garant voor een puike drie kwartier onvervalste country.

Ook dit keer is RHT weer te gast in het Houtje Touwtje Strogebouw op STEK (Veilingkade 9a). Het gebouw gaat om 14.30 uur open. Het eerste optreden begint om 15 uur. De entree voor deze middag is gratis. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage van de deelnemers.

Reacties

article
218635
Rauw Hees Teder is een singer-songwritermiddag in het Houtje Touwtje Strogebouwtje op creatief bedrijventerrein STEK.
https://breda.nieuws.nl/cultuur/218635/rauw-hees-teder-xxi-21-januari-little-symphonies-en-rosebud-country-club/
2018-01-12T13:57:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/01/12135658/little-symphonies.jpg
Cultuur