OnderstroomBreda en Café de Speeltuin presenteren: The Shady Greys + DJ set The (F)irm

Foto: OnderstroomBreda

OnderstroomBreda is een tijdje van de radar verdwenen. Gelukkig er is nieuw leven in geblazen. Nu in samenwerking met Cafë de Speeltuin wordt het uitgaansleven in Breda weer een ontdekkingsreis.

OnderstroomBreda en Café de Speeltuin presenteren op zaterdag 20 januari a.s. The Shady Greys + DJ set The (F)irm. Garage-blues-rock met een cajon als drumstel? The Shady Greys doen het!
Minimale zang (van Marcus Hayes) om de beats (van Catherine Coutoux ) en gitaarrifs (van Marcus Hayes) alle ruimte te geven.
Led Zeppelin + Wolfmother + The White Stripes => The Shady Greys. Valt hier nog wat aan toe te voegen?

DJ set van The (F)irm na afloop. Heerlijke donkere dansbare muziek, afgewisseld met alt-rock en electropop. Kortom een perfecte afwisseling van de garage-blues-rock van even daarvoor.

Wie zijn OnderstroomBreda

Wij vinden dat over smaak niet valt te twisten, maar over het aanbod in Breda wel. OnderstroomBreda haalt bands naar Breda die er nog niet hebben gestaan én waarmee we iets unieks toevoegen. We bieden (opkomende) bands met een duidelijke eigen stijl en invloed een podium. Maandelijks programmeren we bands op de golven van new wave, post-punk, psychedelische rock en electro.

 

  • Zaterdag 20 januari
  • Café de Speeltuin (Visserstraat 14, Breda)
  • Zaal open 21.00 uur, Aanvang 22.00 uur
  • Toegang € 5,-

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden