Eerste STEK-markt van het seizoen in Belcrum

Foto: STEK

STEK begint de lente goed met de eerste STEK-markt van het seizoen op de Veilingkade 9a in Belcrum. Op dit bijzondere bedrijventerrein kun je heerlijk struinen langs een aantal kramen vol met creativiteit en ambacht.

Je kunt ook een kijkje nemen bij de Stekkers op het terrein – kleine ondernemers in eigenwijze behuizingen – of genieten van de gezellige, ongedwongen sfeer. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en drinken! Denk aan een biertje van onze ‘huisbrouwerij’ Frontaal, aan de vegetarische bitterballen van BredaasGezwam of aan lekkernijen uit eigen keuken in de food-kramen. Crêpes, likeuren, jammetjes, handgemaakte stroopwafels en nog veel meer.

STEK

STEK ligt naast skatepark Pier 15 en Belcrum Beach en dit is het derde jaar dat het open is. Tim van den Burg van stichting Braak! is oprichter van zowel STEK, als Belcrum Beach. Tot 2023 mag STEK nog gebruik maken van het huidige terrein, wat eigendom is van de gemeente. Op het terrein is veel groen terug te zien, is er een gezamenlijke kantine en een stadsbus waar je in kunt vergaderen. Op STEK mag je niet wonen of slapen. Er zijn nu zo’n 25 creatieve ondernemers gevestigd en er is nog voldoende ruimte voor uitbreiding.

 

Kraam reserveren op STEK-markt?

Het is nog steeds mogelijk om een kraam te reserveren. De kosten voor deelname zijn € 20,00.

See you@STEK!

Op zaterdag 31 maart van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Voor meer informatie op www.stekbreda.nl/markt of op www.facebook/stekbreda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen