Vlinders in je buik tijdens MEIDEN Avond (trailer)

Foto:

Als een VIP naar de bioscoop? Het kan! Op 12 april is het weer tijd voor de Kinepolis MEIDEN Avond. Samen met MEIDEN magazine verrast de bioscoop jou met de superleuke film ‘Circus Noël’ en voel je je een echte VIP als je met een drankje over de roze loper wandelt.

De eerste editie van de Kinepolis MEIDEN Avond op 1 februari was een doorslaand succes. Bijna alle deelnemende vestigingen van de bioscoopketen waren uitverkocht en meisjes genoten er van de film ‘Brugklas – De tijd van mijn leven’. Kon je er niet bij zijn? Geen nood! Op 12 april is de volgende editie en beleef je de romantische avonturenfilm ‘Circus Noël’.

Verliefd in/op het circus

Om haar ruziënde ouders te ontvluchten, gaat Karo op reis met haar vrienden Victor en Tonie van Circus Noël. Onderweg gebeuren er mysterieuze dingen, waardoor een belangrijk optreden in gevaar komt en Karo haar nieuwe circusfamilie dreigt te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden? Je ziet het tijdens de Kinepolis MEIDEN Avond!

Selfie op de roze loper

De crush van Tonie op Karo zorgt voor heerlijke kriebels tijdens de film. Ook de rest van de avond hoef je je niet te vervelen. ‘Shine like a star’ en maak een selfie op de roze loper, geniet van je gratis (alcoholvrij) welkomstdrankje en shop bij de beauty- en lifestyle-stands. Na afloop van de film ga je met een goed gevulde goodiebag naar huis.

Waar wacht je nog op? App je vriendinnen en bestel je tickets op Kinepolis.nl!

Praktische info:

  • Wat: MEIDEN Avond: Circus Noël
  • Wanneer: Vrijdag 12 april
  • Aanvangstijd(en): 18:30 uur
  • Start Film: 19:15 uur
  • Speelduur: 90 min
  • Ticketprijs: € 10,50
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen