Spider-Man komt naar Europa en jij kan erbij zijn!

Foto: Kinepolis Breda

Ben je fan van Marvel’s superhelden? Maak dan je borst maar nat! Na Avengers: Endgame – die garant stond voor het grootste openingsweekend ooit bij Kinepolis – is het universum klaar voor Spider-Man. In zijn nieuwste film Spider-Man: Far From Home reist de rood-blauwe held naar Europa en op 3 juli beleef je de voorpremière tijdens de Kinepolis Hero Night. Tickets zijn nu te koop!

Speciaal voor alle superheldenfans organiseert Kinepolis de Hero Night. Naast de voorpremière van een heerlijke superheldenfilm, smul je van een gratis drankje en popcorn. Zittend in de heerlijk ruime stoelen zie je in Spider-Man: Far From Home wat er na Avengers: Endgame gebeurt. Dat wil je niet missen!

Gratis upgrade naar Laser ULTRA

In de Kinepolis bioscopen met Laser ULTRA krijg je een gratis upgrade naar deze bioscooptechnologie. Daar beleef je de avonturen van Peter Parker ultra intens door de haarscherpe 4K laserprojectie en indrukwekkend Dolby Atmos geluid uit maar liefst 64 speakers! Koop nu je tickets!

Over Spider-Man: Far From Home

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Praktische info:

  • Wat: Hero Night: Spider-Man: Far From Home
  • Wanneer: woensdag 3 juli
  • Aanvangstijd(en): 19:30 uur
  • Start Film: 20:00 uur
  • Speelduur: nnb
  • Ticketprijs: € 12,50 excl. toeslagen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen