Altijd al willen zingen of verder met zingen?

Foto: Sietse van den Nieuwenhuizen

Altijd al willen zingen of wil je je zangstem graag verder ontwikkelen? In september start Musicaja alweer haar tiende lesjaar. Ze opent het nieuwe seizoen met proeflessen voor alle cursussen. Vanaf zestien september is iedereen van harte welkom om mee te komen zingen.

Bij Musicaja geven enthousiaste, ervaren en goed opgeleide docenten les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Op maandag, dinsdag en woensdag geven ze individuele zanglessen, maar ook kleine zanglessen voor kinderen. Klein, dus voor maximaal acht leerlingen per groep zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. En in diverse leeftijdsgroepen, van de Kleuter Zangklas tot en met de Zangklas tien tot twaalf jaar.

Voor de allerkleinsten tot de allergrootsten

Jongeren en volwassenen kunnen zich aanmelden voor individuele zanglessen. Voor volwassenen geeft Musicaja ook de cursus Stemvorming voor Beginners, het Ensemble Lichte Muziek, Close Harmony, het Gemengd Ensemble Klassiek en het Stemvorming Ensemble. Dit laatste is voor wie naast het samen zingen ook nog wil werken aan zijn/haar zangtechniek.

Kleine groepen

Musicaja werkt met kleine groepen, zodat iedereen goed tot z’n recht komt. Heb je altijd al eens willen uitproberen of zingen wat voor je is? Of heb je al zangervaring en wil je je zangstem graag verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een proefles via de website van Musicaja. Ook vind je hier meer informatie over het cursusaanbod en de proeflessen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden