BUT Film Festival strijkt weer neer in Breda

Deze week gaan A rainy day in New York en Jinpa in première bij Chassé Cinema en strijkt het BUT Film Festival weer neer in Breda.

Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law en Diego Luna, verteltA rainy day in New York het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de dagelijkse sleur. Maar dat plan neemt al snel een andere wending dan ze hadden verwacht. In Jinpa rijdt een ruigharige man in een leren pak en donkere zonnebril met zijn vrachtwagen over de uitgestrekte Tibetaanse hoogvlakte. Tijdens zijn reis rijdt per ongeluk een schaap dood en pikt een zwijgzame oude man in traditionele kledij op.

Van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september strijkt BUT Film Festival weer neer in Chassé Cinema. Het BUT Film Festival is dé plek voor B-movies, underground & trash films! Bekijk het programma op chasse.nl/butfilmfestival.

Het nieuwe programma van Belcrum Bios is bekend. Op dinsdag 3 september wordt Nocturnal Animals vertoond. De onheilspellende thriller van regisseur en scenarioschrijver Tom Ford verkent de dunne scheidslijnen tussen liefde en wreedheid, en tussen wraak en verlossing. Amy Adams en Jake Gyllenhaal spelen een gescheiden echtpaar dat duistere ontdekkingen doet over elkaar. Meer Belcrum Bios? Ga naar belcrumbios.nl

Tijdens de woensdagdocu wordt er een voorpremière van Miles Davis: birth of the cool vertoond. Een fascinerende documentaire over de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikant van de twintigste eeuw: Miles Davis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden