Theaterfestival Breda 2019 bij Podium Bloos

Foto: Theater Achterom

Op 16 en 17 november vindt de 29e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos aan de Speelhuislaan in Breda. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB). Op zaterdagavond zijn er drie voorstellingen van Theater Achterom, Allure Theatersport en Teater 77.

Het programma begint om 20.00 uur en de entree bedraagt slechts 13,50 euro voor de hele avond. (NB: kaarten aan de zaal: pin only!) De zondagmiddag is traditioneel gereserveerd voor de familievoorstellingen, geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder. De familievoorstellingen op zondag 17 november worden verzorgd door 48HRS, Het Breda’s Theater en BST De Derde Akte.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Het AtoB zorg, evenals vorig jaar, voor verbinding tussen groepen en spelers door middel van het 48H Theater Project: een binnen 48 uur gemaakte voorstelling door spelers van verschillende verenigingen.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateurtoneel zoal te bieden heeft. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Breda. Toegang tot alle drie de voorstellingen kost €7,50. Het is ook mogelijk om voor 3,50 euro een kaartje te kopen voor één van de drie voorstellingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden