Online ticketverkoop voor Breda Live: bekijk de line-up!

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

De kaartverkoop voor de 12e Breda Live start zaterdag 21 deecember bij de VVV en de website van Breda Live.

Het programma voor Breda Live 2020 is deze week bekend gemaakt door de organiatie. Kensington, Nicky Romero, André Hazes, Steve Aoki, Krezip, Tino Martin, DI-RECT, Davina Michelle, Danny Vera, Snollebollekes, Abel, The Partysquad, Bizzey, Lange Frans en Zanger Kafke zijn te zien op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli tijdens Breda Live 2020!

“Maar liefst vijftien topacts, waarvan het voor elf hun eerste keer op Breda Live is. De Jupiler Stage is na een jaar weg te zijn geweest, dit jaar terug in een nieuw jasje: Jupiler Live.”, zo laat Breda Live weten. Anders dan in voorgaande jaren, maken we ook hiervan de namen bekend.

Vanwege de eenmalige reünie van Abel, zijn zij als enige act beide dagen te zien. Guido Weijers is er ook dit jaar weer bij als presentator. Er is plaats voor 15.000 bezoekers per dag.

Voorkomen zwarthandel in Breda Live tickets

Om te voorkomen dat de kaarten worden opgekocht door zwarthandelaren en voor veel te veel geld worden doorverkocht, werkt de organisatie dit jaar voor het eerst met het personaliseren van kaarten.

Na de aankoop van je kaarten ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. In januari ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces.

Aantal kaarten tegelijk
Tijdens de reguliere kaartverkoop kun je maximaal 10 kaarten per persoon kopen. Wil je met meer mensen komen, vraag dan één van je vrienden om ook kaarten te kopen.

Wachtrij
De kaartverkoop voor Breda Live 2020 start zaterdag 21 december om 9:00 uur. Vanaf dat moment wordt een willekeurige wachtrij opgebouwd met de mensen die op dat moment in de shop zitten. Het heeft dus geen zin om al uren van te voren in de wachtrij te zijn. Ook heeft refreshen vanaf dat moment geen zin, dan wordt je juist weer achterin de wachtrij geplaatst.

Breda Live tickets 2020

Weekendkaarten voor Breda Live 2020 kunnen maar op één naam gezet worden. Wil je met twee personen gebruik maken van de weekendkaart, koop dan twee losse dagkaarten. Check de prijzen voor de kaartjes van Breda Live 2020 op de website van Breda Live. Je kunt je kaarten zowel via je computer als via je telefoon kopen. Ook zijn er kaarten te koop bij de VVV in Breda. De minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden