Verkoop Chassé tickets voor Wende, Herman van Veen en Roué Verveer start om 10.00

Foto: Bert Buiring

In april kunnen er tienduizend bezoekers naar proefevenementen in het land. Het Chassé Theater is een van de locaties binnen deze landelijke pilot: op 16, 17 en 18 april zijn Wende, Herman van Veen en Roué Verveer te zien voor in totaal twaalfhonderd bezoekers verspreid over drie dagen.

Testen voor Toegang

Gister werd bekend dat het Chassé Theater onderdeel is van de landelijke pilot ‘Testen voor Toegang’. Dit is een initiatief van Stichting Open Nederland. Het doel is het leveren van een bijdrage aan het heropenen van het sociaal en cultureel leven in Nederland. Het Chassé Theater mag drie theatervoorstellingen aanbieden en heeft grote namen weten vast te leggen.

Wende met De Wildernis – vrijdag 16 april, 19.30 uur

In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

Roué Verveer – zaterdag 17 april, 15.00 uur

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld Omdat het niet anders kan. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien.

Herman van Veen – zondag 18 april, 15.00 uur

Het zou een feestjaar worden, een vrolijk weerzien. Afgelopen jaar zou zijn vijfenzeventigste verjaardag gevierd worden. Nu het weer heel even mag, komt Herman alsnog naar het Chassé om het feest in te halen.

Start verkoop

De ticketverkoop start donderdag 8 april om 12.00 uur. Tickets zijn enkel verkrijgbaar via chasse.nl. Bezoekers die nog een ticket voor Herman van Veen hebben van vorig jaar, krijgen voorrang in de ticketverkoop voor deze voorstelling.

Reacties

Cookieinstellingen