Eerste doorloop attractie van Breda opent op zaterdag 5 maart haar deuren!

Foto:

A journey into madness” zo klinkt de slogan van de nieuwe doorloop attractie. Na meer dan een jaar van voorbereiding opent Holy Moly Club op zaterdag 5 maart haar deuren van de Theater Trip voor het grote publiek.

Een unieke attractie in Breda waar bezoekers doorheen kunnen lopen en het verhaal achter het Theater van directeur
Holy Moly, door de ogen van zijn vrouw Magdalena Moly, op spectaculaire wijze kunnen ervaren.

Het laatste jaar zijn vijf jonge ondernemers samen met hun team druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze immersive experience. Het is een interessante, creatieve en gecompliceerde klus geweest om de Theater Trip te ontwikkelen en op te bouwen. “Het begint letterlijk met een blanco vel en een aantal creatievelingen en die gaan hun ideeën steeds verder en verder uitwerken” – Tijn Kapteijns, mede-eigenaar.

Bij de ontwikkeling van de Theater Trip zijn er ontzettend veel verschillende partijen bijeen gekomen om een nieuwe attractie te ontwikkelen. Arjan van den Wildenbergh, projectleider, vertelt “Er komen heel veel disciplines bij elkaar en uiteindelijk moeten alle verschillende kamers samen, een lopend en kloppend verhaal zijn. Hier is het de bedoeling dat als de gast dadelijk binnenkomt dat die denkt: ‘fack, dit is echt vet’”.

Dat het iets vets gaat worden is te zien aan de vormgeving van de kamers en de decoratie van de attractie. De gouden lijsten, spiegelkamers en stiletto’s nemen je terug in de tijd van het Holy Moly Theater. “Het is een wereld waar de bezoeker zich even helemaal kan onderdompelen in een surrealistische wereld” aldus Pjotr van Kan, verantwoordelijk voor de vormgeving en creatie van de attractie.

Nu het eindresultaat in zicht is, kan het aftellen naar de opening beginnen. De opening staat gepland op 4 maart voor genodigden. Vanaf 5 maart zal de Holy Moly Theater Trip te bezoeken zijn voor het publiek. De voorverkoop begint op donderdag 10 februari om 12.00 uur en zijn te halen via www.holymolybreda.nl

Alvast een tipje van de sluier? Bekijk onze Making-of en zie het verhaal achter de Theater Trip tot leven komen:

Reacties

Cookieinstellingen