Gratis naar de film? Meld je aan

Foto: Beste Vrienden

Wil jij maandagavond gratis naar de bioscoop in het Chassé Theater? Meld je dan nu aan voor ‘Beste Vrienden’, een epische film over beste vriendschap, zombies en dit allemaal overgoten met een horrorsausje.

De korte film ‘Beste Vrienden’ gaat over Ferry (Huub Smits, bekend van New Kids Turbo) en Robert (Martijn Crins). De jongens zijn al vanaf jongs af aan beste vrienden. Maar hoelang kan de vriendschap blijven bestaan? Robert ondergaat namelijk door vreemde omstandigheden een drastische verandering… Ook acteur Kees Bots (bekend van All Stars) heeft een rol in de film.

Bijzonder project

Bijzonder aan het project is dat regisseur Ruwan Heggelman zonder honorarium professionele acteurs en een zestigtal jonge crewleden aan zich wist te binden. Hoe hem dat gelukt is? “Deze film is mijn passie en dat heb ik blijkbaar goed kunnen uitdragen”, aldus de regisseur in een interview in het AD.

Beste Vrienden is de eerste komische zombie buddyfilm in Nederland. Op donderdag 30 april ging de film in première in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Maandagavond kun je de film gratis bekijken in het Chassé Theater in Breda. Aanmelden voor ‘Beste Vrienden’ kan via de website.

Chassé Theater – 18.15 uur inloop, 18.45 uur start film – Toegang gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden