Weekagenda van de Mezz vanaf 25 mei

Foto: Asja Vossen

Deze week bijt singer-songwriter Michael Prins het spits af. Tegelijkertijd vindt in de Kleine zaal Klub Bulk plaats met onder andere Reindier. De 40-jarigen onder ons sluiten de week af met de inmiddels legendarische 40UP.

DO 28-05 Michael Prins + La Corneille

A Dreamer’s Dream Tour 2015 – Michael Prins werd gekroond tot De Beste Singer-Songwriter van Nederland en zijn successen volgende elkaar daarna in rap tempo op. Zijn debuutalbum Rivertown Fairytales belandde in de top 10 van de Album Top 100 en zijn najaarstour was in no-time uitverkocht. Begin april komt het nieuwe album uit van Michael Prins en zijn tour brengt hem weer voor de tweede keer naar het podium van Mezz.

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €16,50

DO 28-05 Klub Bulk: Reindier + Waterballet + Ruistuin + Alessandro Diga + Beverly Crush

Klub Bulk vult Breda met de lekkerste tunes, een uiteenlopende mix van alle dansmuziek die de controverse niet schuwt. Zolang je maar kan dansen met een glimlachje en drankje in je handje. Deze keer met Reindier, Waterballet, Ruistuin, Alessandro Diga en Beverly Crush.

Kleine zaal / aanvang 23.00 uur / toegang gratis

VR 29-05 Vicious Rumors (US) + support

Eind jaren ’70 zag de heavy metal band Vicious Rumors het licht. De band uit San Francisco staat vooral bekend om hun gitaarwerk, harmonieën en de diversiteit van hun tracks. In 2013 belde Geoff Thorpe, gitarist van de band, het jonge Nederlandse talent Nick Holleman van de Bredase powermetalband Powerized. Thorpe vroeg hem of hij misschien mee wilde op tour. En zo geschiedde, twee jaar later staat Hollemans met zijn grote Amerikaanse avontuur op het podium in zijn thuisstad Breda.

Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 / toegang €15,00

ZA 30-05 40UP

40UP is een feest voor 40-plussers waar je lekker kunt dansen onder leeftijdgenoten op goede muziek van toen en een beetje van nu. Met de bijbehorende vaak unieke muziekclips op een groot scherm. Ook dit keer kun je in de kleine zaal dansen op meer upbeat muziek met hits van de jaren 90 tot nu.

Jupiler zaal + Kleine zaal / aanvang 21.00 uur / toegang €15

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden