Cultuur proeven tijdens het HBO intro festival

Optreden Steev
Foto: Podium Bloos

Naast de vier hoofdpodia kun je nu ook op het Kasteelplein cultuur proeven tijdens het HBO intro op 10 septeber. Naast de fiets-in-bioscoop van MOTI, kun je ook nog van een aantal andere spetterende acts genieten.

NHTV Theater en TheaterComplex gaan de strijd met elkaar aan in een ImprovisatieBattle. Zij zullen elkaar proberen te overstijgen in deze wedstrijd waar het publiek een belangrijke interactieve rol heeft. Bepaal de locatie, het onderwerp of bijvoorbeeld persoonlijkheden van de scènes die gespeeld worden. Tijdens ‘Hoezo Plankenkoorst?!’ presenteert Podium Bloos de beste Blik&Bloos talenten.

Programma Kasteelplein

  • 16.00 – 16.45 uur Beeldjagers II – MOTI, Museum of the Image
  • 16.45 – 17.15 uur  ImprovisatieBattle –  NHTV Theater en Theater Complex
  • 17.15 – 18.00 uur Beeldjagers II – MOTI, Museum of the Image
  • 18.00 – 18.30 uur ImprovisatieBattle – NHTV Theater en Theater Complex
  • 18.30 – 19.30 uur Hoezo Plankenkoorts?! – Blik&Bloos/Podium Bloos

Hoezo Plankenkoorts?!

Podium Bloos laat studententalent zien! In Breda wonen heel wat studenten met een bijzondere passie. De beste acts van studentenpodium Blik&Bloos worden getoond.

18.30 – 18.45 uur: Spxxk (DJ)

Mauro is met zijn alias Spxxk (‘Speak’) de laatste tijd enorm druk met het draaien van plaatjes. Zijn sets worden meer en meer gewaardeerd. Deze jongen lijkt namelijk precies aan te voelen wat het publiek nodig heeft. Zijn voorliefde voor funk en soul definiëren zijn sound maar van diepe opzwepende beats is hij zeker ook niet vies. Met die combi wil hij de wereld overtuigen van de enorm euforische vibe die het genre bij zich kan dragen. Dit is de klassieke muziek van de toekomst, aldus Mauro zelf.

18.45 – 19.00 uur: Steev (spoken word)

Steev is de artiestennaam van Nederlandse rapper Steven de Rooij. In 2014 brengt hij zijn eerste singles uit, is er zijn mixtape ENTREE en verschijnen er meerdere videoclips. Sindsdien is deze student bezig de Nederlandse hiphopwereld te bestormen. Zijn muziek is herkenbaar door poëtische teksten, een unieke flow en originele beats. Deze solist probeert een pakkende sfeer te schetsen met een gezonde dosis muzikaliteit, vele volzinnen en een verfrissend vocabulaire.

19.05 – 19.15 uur: Eric Goossens (stand-up)

Eric Goossens is een komiek die je laat lachen met absurde anekdotes en snelle humor. Hij slaat je om de oren met typetjes, woordspelingen en zijn eigen beleving van de hedendaagse maatschappij. Hij is nu 3 jaar aan de weg aan het timmeren in de stand-up comedy scène. Hij is klaar om jullie mee te nemen in zijn belevingswereld die snel, hard en soms heel erg donker is.

19.15 – 19.30 uur: The Human Beings (hiphop)

The Human Beings is een hip hop band. Die niet alleen muziek maar ook een boodschap naar de luisteraar overbrengt. Tijdens HBO Intro zullen zij een show neerzetten met zowel live instrumententen als  elektronische beats en reggae muziek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden