Gratis buurtborrel jarige Chassé

Foto: Breda Nieuws

Het Chassé Theater in Breda is jarig en viert dit seizoen haar 20-jarig jubileum. Niet alleen met speciale artiesten maar vooral met haar gasten! Straten in Breda krijgen een gratis buurtborrel.

Op zaterdag 26 september is het landelijke Burendag. Voor het theater de uitgelezen kans om op die dag een nieuw initiatief te lanceren: de Chassé buurtborrel. Elke maand, tijdens het jubileumseizoen 15-16 krijgt één straat een gratis buurtborrel aangeboden in het theater. Maximaal 75 personen mogen gratis een film of voorstelling bezoeken en na afloop genieten van een gezellige buurtborrel. Drankjes zijn voor eigen rekening, maar de ruimte, de hapjes tijdens de borrel en de kaarten voor de film of voorstelling betaalt het Chassé Theater.

Aanmelden

Wil jij met je straat kans maken op een gratis buurtborrel? Meld je dan vanaf 26 september aan door een mail te sturen naar [email protected] Stuur een foto van de straat en van je buren en leg kort uit waarom juist deze straat de buurtborrel moet winnen. Het Chassé Theater maakt elke maand op de site en op facebook de winnaar bekend.

20 jaar

Op zondag 15 november bestaat het Chassé Theater twintig jaar. Naar aanleiding hiervan zijn er het hele seizoen bijzondere voorstellingen te zien, worden nieuwe initiatieven gelanceerd en vieren artiesten en gasten samen feest. Kijk voor meer informatie over het jubileumjaar op de speciale website ‘Chassé Theater 20 jaar’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden