Weekagenda Mezz vanaf 27 oktober

Deze week in de MEZZ de Amerikaanse blues-gigant Popa Chubby op dinsdag en vrijdag de Ierse singer-songwriter Luka Bloom.

De muzikale week begint al op dinsdag 27 oktober met Popa Chubby (US) + The Balkun Brothers (US). De wereldbekende blues-gigant Popa Chubby had in 2014 een heleboel redenen om gelukkig te zijn: al 25 jaar is hij alom gerespecteerd en uniek om zijn blues, rock, funk en soul. Hij vierde dit jubileum met een dampend vet album ‘I’m Feeling Lucky’ dat uit kwam in oktober. De bluesrocker tourt nog steeds volop en brengt in het najaar weer een bezoek aan Breda.

Let op: dit concert is verplaatst. Tickets met de oorspronkelijke datum, 1 november, zijn gewoon geldig.

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €20 

Vrijdag 30 oktober – Luka Bloom (IE) + support

Met twintig albums op zak is Luka Bloom verreweg één van de meest gerespecteerde Ierse singer-songwriters. Zijn brede repertoire bestaat uit een mix van stijlen als alternatieve pop, rock, jazz en zelfs rap. Maar zijn warme stemgeluid komt volgens velen het beste tot zijn recht wanneer hij zichzelf slechts begeleidt door akoestisch gitaarspel. Met zijn ‘Autumn Tour Of Holland’ van dit najaar wil hij de band met Nederland nog eens extra benadrukken.

Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €19,50

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden