Winter Wonderland in de Belcrum

Komend weekend 12 en 13 december wordt de Speelhuislaan in de Belcrum omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Kom ook naar deze sfeervolle Kerstmarkt en neem familie, vrienden, gewoon iedereen mee!

Beide dagen zijn er verschillende optredens en is er van alles te zien en beleven. Creatieve workshops voor kinderen, livemuziek voor en door jong en oud, verhalenvertellers en diverse leuke kraampjes. Op het winterse terras kan men zich samen te goed doen aan lekkere hapjes en drankjes.

Stichting Belcrum400jaar

Vorig jaar heeft de Stichting Belcrum400jaar voor het eerst een kerstmarkt georganiseerd, toen in Dickensstijl (zie filmpje). De Kerstmarkt was onderdeel van de vele activiteiten die gedurende het feestjaar werden georganiseerd omdat de Belcrum 400 jaar bestond. Met de herinrichting van de Speelhuislaan ontstond dat jaar een bijzondere evenementenlocatie, die zich uitstekend leent voor onder andere een jaarlijks terugkerende wintermarkt. Een markt die vorm krijgt door inzet van heel veel wijkbewoners die hun steentje bijdragen en dit allemaal vrijwillig en met veel plezier doen.

Gezellige Kerstsferen

De Kerstmarkt en vele activiteiten zijn te beleven op zaterdag 12 december van 12 tot 20 uur en zondag 13 december van 12 uur tot 18 uur. Kom dus ook dit weekend, neem iedereen mee en laat je meevoeren in gezellige Kerstsferen in één van de mooiste wijken van Breda!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen