Thomas stoomt naar Breda

Foto: Van Hoorne Entertainment

Kom zaterdagmiddag 23 januari naar het Chassé Theater voor de leuke familievoorstelling ‘Thomas en het Circus’ van Thomas de Stoomlocomotief. Voor de allerkleinsten en hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, papa, mama, oma, opa, kortom: voor iedereen!

Kom verkleed als conducteur of je favoriete circusartiest en maak kans om een leuke Thomas Prijs te winnen.

Thomas en het Circus

Thomas gaat spannende avonturen beleven in het theater. Dit keer is het Station van Sodor in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Hoe, wanneer en waar Thomas z’n avonturen te beleven?

De voorstelling in het Chassé Theater begint zaterdag 23 januari om twee uur in de middag. Kaartjes zijn te reserveren via de website van het Chassé of telefonisch via 076 – 530 31 32. Kijk ook voor meer informatie op de website van Thomas de Stoomlocomotief. En…. Vergeet dus niet verkleed te komen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen