Maandag start kaartverkoop

Foto: Chassé Theater

Nadat de try-outs voor zijn nieuwe show in januari van dit jaar binnen één ochtend waren uitverkocht, kon de kaartverkoop van de eerste tour van Hans Teeuwen sinds vijf jaar niet lang op zich laten wachten. Aanstaande maandag start bij het Chassé Theater de kaartverkoop voor twee voorstellingen eind mei.

Echte Rancune wordt volgens Hans “een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven.” Maar Hans stelt zich ook kwetsbaar op en praat eerlijk over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.

Teeuwen draait al twintig jaar mee

Cabaretier, zanger, acteur, schrijver, componist en regisseur Hans Teeuwen maakte zijn debuut als soloartiest in 1994 met de show ‘Hard en Zielig’. Aan het eind van deze tour speelde hij voor grote zalen waarna diverse shows volgden. In 2011 stond hij voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen één ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht uitverkochte shows in de Heineken Music Hall. In september 2015 bracht hij het Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs toerde.

Hans Teeuwen in Zomergasten

In 2013 was Hans Teeuwen te zien in de eerste aflevering van Zomergasten. Dat was tevens het jaar dat Wilfried de Jong voor het eerst Zomergasten presenteerde. Beide heren moesten in het begin erg aan elkaar wennen, maar gaandeweg kwamen ze dichter bij elkaar. En uiteraard riep de uitzending veel reacties op en gingen kijkers op Twitter helemaal los. De uitzending is nog steeds op YouTube te zien.

Koop op tijd je kaarten

‘Echte Rancune’ wordt de zevende solovoorstelling van Hans Teeuwen waarmee hij van 1 april t/m 13 augustus 2016 langs de Nederlandse en Belgische theaters toert. De voorstelling is op zondag 29 en maandag 30 mei te zien in het Chassé Theater. De kaartverkoop gaat aanstaande maandag om 10.00 uur van start via chasse.nl of bel: 076-530 31 32. Kaarten kosten € 28,00 (3e en 4e rang) / € 38,00 (1e en 2e rang)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen