Duikboot Festival naar Breepark

Foto: Duikboot Festival

Na het succesvolle en uitverkochte debuut van Duikboot Festival in 2015, keert Duikboot Festival dit jaar terug op een nieuwe locatie. Op 27 augustus zal de tweede editie van Duikboot Festival plaats vinden op het gloednieuwe evenemententerrein: Breepark.

Het festival verkocht afgelopen jaar binnen 24 uur uit, genoeg reden voor XXL Events en Elevation Events – de organisaties achter Duikboot Festival – organisatie om te verhuizen naar een nieuwe locatie met meer capaciteit (ook wel bekend als de Bavelse Berg). Duikboot Festival richt zich op house muziek in de breedste zin van het woord, denk daarbij aan een mix van house, techno en disco. Met het vinden van de nieuwe locatie zal Duikboot dit jaar een extra area toevoegen aan het festival, verwacht daarom dit jaar nog meer internationale artiesten terug te vinden op het programma.

Kaarten Duikboot Festival

De kaartverkoop van het festival start op donderdag 25 februari om 12:00 uur. Het volledige programma wordt in maart bekend gemaakt. Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar www.duikbootfestival.nl.

Dansen tijdens het Duikboot Festival

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen