Love & Marriage beurs komt terug naar Breda

Foto: JES

JES Organisatie & Advies BV zal met de trouwbeurs, welke haar oorsprong heeft in Breda, vanaf februari 2017 weer terug in Breda te vinden zijn. Love and Marriage zal georganiseerd worden op de nieuwe evenementenlocatie Breepark.

Op 12 t/m 14 februari 1993 werd in de oude Bredase locatie Turfschip de eerste editie van de Love & Marriage georganiseerd. De basis van een trouwbeurs welke inmiddels op meerdere locaties in Nederland wordt georganiseerd. Vanwege het gebrek aan een passende locatie heeft de beurs het Bredase in 2008 moeten verlaten. Inmiddels heeft Breda er met Breepark een nieuwe evenementen In- en Outdoorlocatie bij.

Deze zomer zullen de eerste Outdoor evenementen georganiseerd worden en vanaf eind 2016 is de binnen locatie ook gereed. Voor Love & Marriage is deze nieuwe locatie perfect geschikt om weer terug te komen bij haar ‘roots’. ‘We zijn met ons kantoor nog steeds gevestigd in Breda. Hier ligt onze basis en ook die van onze trouwbeurs, we zijn enthousiast dat we door nieuwe mogelijkheden qua locatie en ontwikkeling in de markt, opnieuw in Breda terecht kunnen’, aldus Maarten Dop, oprichter en eigenaar JES BV – organisator Love & Marriage.

De nieuwe locatie Breepark is ook voor beurzen, congressen & culturele evenementen geschikt. Door de faciliteiten en rekening houdend met diverse soorten evenementen is er straks een breed aanbod in de programmering, niet alleen muziek-gerelateerd. Anneke Stins van Breepark verteld; ‘We zijn trots dat we ook de regionale functie vervullen en oude tijden laten herleven door een evenement als Love & Marriage in onze programmering op te nemen’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen