Weer volop jazz en kunst bij Jazz Ten Toon

Jazz Ten Toon is dit jaar weer van de partij tijdens het Breda Jazz Festival van 5 t/m 8 mei. Als vanouds is er weer een schitterend programma opgezet rond de jazz en de kunsten.

Dit jaar is er alle aandacht voor moderne jazz, Nu-jazz, Urban Jazz, Vj’s, films, animatie en street-art battles. Jazz Ten Toon is te vinden in de Stadsgalerij aan de Oude Veste in Breda.

Interactie tussen kunstenaars en musici

De namen waar het dit jaar om draait zijn Fernando Lewis Talent Jamsessie, VJ Noralie, Pink Oculus, Sazz Leonore, Zitakula, Olga van den Brandt Animatie-Art, Kapok en Rik Cornelissen & Nieuwe Veste Bigband. Kunstenaars en musici zijn betrokken, uitgedaagd en geïnspireerd in elkaars creatieve proces. De enerverende interacties die dat oplevert zijn een must voor een jazz- en kunstminnend publiek.

Jazz-fan? Help Jazz Ten Toon een handje

Jazz Ten Toon doet zijn best om goede bands en bezielde kunstenaars uit te nodigen, en vindt het ook belangrijk dat de entree gratis is. Maar dat kost allemaal heel veel geld. Jazz Ten Toon moet zelf voor de nodige fondsen zorgen en doet daarom een beroep op iedereen die Jazz Ten Toon een warm hart toedraagt financieel bij te springen. Alle beetjes helpen en er staan leuke tegenprestaties tegenover. Kijk op de website van Jazz Ten Toon en lees alles over de crowdfunding-actie.

Jazz Ten Toon streeft er naar een goede band te onderhouden met zijn publiek, donateurs en sponsors zodat deze mooie veertig jaar oude Bredase traditie in stand blijft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen