Line-up Ik Zie U Graag compleet‏

Foto: Mezz Breda

De artiesten voor Ik Zie U Graag, het Belgische popfestival van Nederland in Mezz Breda, zijn bekend. Zondag 24 april is traditioneel gratis toegankelijk en staat in het teken van opkomend talent uit België.

In samenwerking met Humo’s Rock Rally presenteert Mezz Equal Idiots en Billie Rodney: twee van de tien finalisten van dit jaar. De tweejaarlijkse rockwedstrijd van het Vlaamse weekblad Humo is in België de belangrijkste wedstrijd in haar soort en bracht in het verleden winnaars als Evil Superstars, Novastar, Das Pop, The Van Jets en The Hickey Underworld voort. Van het Belgische kansenplatform Vi.be heeft Mezz uit bijna 300 inzendingen Lighthousing en Lous gekozen. Vi.be is het kansenplatform van Poppunt, de organisatie die zich inzet voor muzikanten en dj’s in Vlaanderen.

‘Klappen’ over muziek

Natuurlijk is popjournalist en België-watcher Willem Jongeneelen (OOR, BN/De Stem) ook van de partij. Hij nodigt vier gasten uit om in intieme setting te ‘klappen’ over de liefde voor muziek en over de Belgische muziekscene: Tim Beuckels van Unday Records, Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal en het duo Eriksson Delcroix.

Nog kaarten voor vrijdag en zaterdag

De toegang op zondag 24 april is gratis, maar er zijn nog tickets voor vrijdag 22 april (met oa Trixie Whitley en Bazart) en zaterdag 23 april (met oa The Black Box Revelation en Dez Mona) te koop. Passe-partouts voor beide dagen kosten €30.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen