Kinderen gezocht voor sprookjesmusical

Foto: Efteling Communicatie

Dit najaar brengt een sprookjescast de nieuwe Efteling-musical De Gelaarsde Kat tot leven. Voor deze musical is de Efteling op zoek naar kinderen die de rol van een kat willen spelen.

Naast een vaste cast spelen iedere speeldag maar liefst twintig kinderen gekleed als kat een eenmalige rol. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater honderden kinderen de mogelijkheid geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical.
Vanaf donderdag gaat de Efteling op zoek naar ruim duizend kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen die de rollen als kat willen vervullen. De geselecteerde ‘katjes’ krijgen vervolgens in april en mei een professionele musicalworkshop tijdens de Kattenschool in de Efteling. Zo gaan zij, na workshops in spel, zang en dans, goed voorbereid het podium op. Kinderen kunnen zich aanmelden via deze link.

In de musical zullen onder andere Vajèn van den Bosch als de prinses, Marcel Visscher als De Gelaarsde Kat, Dick Cohen als Koning Kattenvrouw en Molenaar en Soy Kroon als de molenaarszoon te zien zijn. Op 2 oktober 2016 gaat De Gelaarsde Kat officieel in première. Dit meldt Loon-op-Zand.nieuws.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen