Speciaal optreden van Black Box Revelation tijdens boottocht

Om het Belgisch festival “Ik zie u graag” goed te beginnen organiseerde de Mezz in samenwerking met Bootje Varen Breda een leuke start. Samen met een exclusief groepje maakten zij een boottocht met de leden van Black Box Revelation. Gelukkig waren de weergoden goed gezind en werd het een mooie middag voor iedereen.

Nadat zowel de gasten als de pers zich verzameld hadden, was het wachten op de band zelf. Black Box Revelation bestaat uit gitarist en songwriter Jan Paternoster en drummer Dries van Dijck en bestaat al vanaf 2005. Black Box Revelation (ofwel BBR) zijn geen onbekende mannen in de wereld van de rock. Niet alleen hebben zij diverse prijzen nationaal gewonnen, waaronder voor beste doorbraak en live-act. Ook internationaal zijn ze graag geziene gasten. Zo speelden zij in het voorprogramma van de Europese dEUS-tournee. Het nummer I think I like you met bijhorende clip werd voor en na elke wedstrijd afgespeeld van The Pittsburg Pirates, een Major League Baseball team. 

Lees meer: Line-up van Ik Zie U Graag in de Mezz

Boottocht

Het idee om het weekend op deze manier te starten was ontstaan vanuit Breda Barst. Daar gaf Fiction Plane een akoestisch optreden en een interview. Gezien de animo was het een geslaagd idee. Dit keer werd de mannen van BBR geïnterviewd door de aanwezige gasten en speelden zij ook een paar nummers. Waar normaal de mannen met versterkers en drumstel in de weer zijn, werd het nu beperkt tot een akoestische gitaar. En zonder versterker klonk War Horse ook lekker!

Ik zie u graag begint vrijdag 22 april om 19:30 uur met de eerste optreden van Faces on TV. Het festival duurt tot en met zondag 24 april. De mannen van BBR treden op zaterdag om 23:00 uur. Het festival vindt plaats in de Mezz waar ook de kaarten te verkrijgen zijn.

  • Meer informatie over het festival vindt u hier
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen