Altijd Lente ondersteunt Happy Hippo

Foto: Happy Hippo

Saskia Hardeman en Margriet Oostrom mochten zondagmiddag, namens de Stichting Happy Hippo een donatie in ontvangst nemen van Daphne van Leerzem van Altijd Lente Kinderopvang in Breda.

Op deze manier laat Altijd Lente Kinderopvang blijken het initiatief van de Stichting Happy Hippo van harte te ondersteunen.

Talentontwikkeling

Altijd Lente Kinderopvang staat voor het bieden van een veilige, vertrouwde uitnodigende en zorgzame omgeving waarin kinderen hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Hieruit blijkt wel dat zij aandacht hebben voor de jongsten, en laten door de donatie aan Happy Hippo ook blijken aandacht te hebben voor de groep kwetsbare kinderen bij wie minder positieve omstandigheden van invloed kunnen zijn op hun ontwikkeling.

Verjaardagsboxen van Happy Hippo

Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank Breda. De boxen t.w.v. € 35,- zijn gevuld met alle benodigdheden om een kind een fijne en feestelijke verjaardag te kunnen geven. Denk dan aan: Een cadeaubon om een cadeau te kunnen kopen, cakemix om traktaties te kunnen maken voor school, vouwblaadjes, stickers, viltstiften en lijm, uitnodigen voor het feest, slingers, ballonnen, limonade, lollies, chips en pannenkoekmix.

De boxen komen in samenwerking met de voedselbank Breda uiteindelijk terecht bij de armste jarige kinderen van Breda. Stichting Happy Hippo heeft zich als doel gesteld structurele bijdrage te leveren aan een onvergetelijke dag voor de kinderen en de ouders en zo de zorgen in zware financiële tijden te verzachten. Zo kan een kind vrij zijn, en hoeft zich enkel te richten op het kind zijn.

Spullen & Smullen

Happy Hippo kreeg de cheque aangeboden tijdens het evenement Spullen & Smullen in het Chassepark. Tijdens dit evenement verzorgde Go-kids regio Breda, ambassadeur van de Stichting Happy Hippo, leuke kinderactiviteiten. Volgende edities van Spullen & Smullen staan gepland voor zondag 26 juni (‘Proef het Park’) en zondag 25 september (‘Zie de Zomer’). Ook dan zijn er vanuit Go-kids voor de jonge bezoekers leuke activiteiten geregeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen