Jochen blikt vol trots terug

Foto: Barbara Taal

Deze week is het de buurt aan mij om iets te schrijven over de afvalrace en over Barbara. Hoe vind ik het gaan en wat hebben we allemaal al mee gemaakt. Persoonlijk ben ik hier niet zo goed in.. Laat mij maar mensen afbeulen haha. Maar goed, ik ga mij best doen.

Barbara en ik zijn nu 3,5 maand bezig en als ik kijk naar wat we tot nu toe bereikt hebben kan ik alleen mijn trots zijn. Toen ik Barbara voor het eerst bij me had was het gelijk duidelijk waar we aan moesten werken. Als eerste de kilo’s, als tweede de balans terug te vinden in haar leven, zelfverzekerdheid terug winnen en stappen maken om weer meer te gaan werken.

Vanochtend kreeg ik een foto toegezonden van haar gewicht. Normaal wegen we altijd bij mij. Maar omdat Barbara sinds kort weer meer is gaan werken(JEEEJ!), kon dat helaas niet meer. Ze maakte zich vooral druk over hoe ze dit nou moest gaan aanpakken. Ze wilde tenslotte wel gewoon blijven trainen. Dit heeft ze gedaan door bij Basic-Fit een abonnement te nemen. Zo kan ze op maandag lekker meedoen met de groepslessen en valt er geen dag weg. Super goed dat je het zo hebt aangepakt. Op het gebied van voeding was het op het begin lastig. Hoe moest ze dit nou doen? Met een man en kleintje thuis, had ze geen idee waar te beginnen. Ik heb haar dit zoveel mogelijk zelf laten ervaren. Met hier en daar tips als ze het even niet wist, heeft ze ook hierin haar weg gevonden. Hou dit vol!

Onze trainingen worden steeds pittiger en zwaarder. Doordat ik nu naar een nieuwe locatie ben verhuist en ik meer spullen tot mijn beschikking heb, kan ik me nu meer richten op krachttraining. Wat ook heel erg mijn ding is. Spierpijn overal… na de eerste paar keer. Maar het effect zal ze snel genoeg merken. We gaan nu werken aan een strakker lijf. Een lijf dat een gezond BMI gaat halen aan het einde van dit traject. Want dat is haar doel. Ik ga er voor zorgen dat ze een strak lijf gaat krijgen.

Nog 2,5 maand en het is alweer voorbij. Ben benieuwd hoe Barbara het gaat aanpakken zonder mij.. Ik hoop dat ik haar genoeg heb kunnen bijbrengen om op eigen benen te staan. Al ga ik daar wel vanuit ;).

Barbara, je bent onwijs gegroeid (afgevallen :p) als mens. Het is nu aan jou, samen te werken aan een goede toekomst. Zowel met je gezin als voor jezelf. Ik gun het je enorm. En mocht je na dit traject mijn hulp nodig hebben. Ik sta altijd voor jou en je gezin klaar.

Je bent een topper Barbara!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen