IN THE SPOTLIGHTS! "RESTAURANT VAN OUDS"

30 mrt 2020, 15:00 Foodblog
voorgerecht
We stellen diverse Bredase restaurants in de gelegenheid om hun nieuwe service/initiatief te presenteren, afhaalmenu onder de aandacht te brengen, een persoonlijke noot te plaatsen etc…
Dit doen we omdat we de indrukwekkende initiatieven van deze mensen voor wie we de afgelopen jaren een foodblog hebben mogen schrijven, te ondersteunen, en om ze een hart onder de riem te steken. En u te motiveren om ze te steunen.
Vandaag daarom in de spotlights!
“RESTAURANT VAN OUDS te Bavel
Van Ouds bij u thuis:
Absoluut geen zin om na een lange, vermoeiende dag thuiswerken en binnenshuis apenkooien met de kids ook nog eens de keuken op z’n kop te zetten?
De gezelligste van Bavel biedt raad zonder vaat!
Dagelijks de meeste verse en gezonde maaltijden, speciaal bij u thuisbezorgd. Van alleen een hoofdgerecht tot aan een volwaardig viergangendiner: de keuze is en blijft reuze.
Voor 14:00u besteld = tussen 17:00u en 18:00u in huis!
Voorgerechten: €9,50
geschroeide zalm | bavarois van schaaldieren | mayonaise van mierikswortel | crudite van groenten | rose garnalen | wakame | zeewier krokant
cannelloni van runderlende | bavarois van tuinerwtjes | salade van Chinese kool | crudite | mayonaise van komijn | krokante doperwt
Soep: ½l. €5,- 1l. €10,-
romige aspergesoep | beenham | croutons.
Bij al deze gerechten serveren we brood met kruidenboter.
Hoofdgerechten: €12,50
kalfssukade |stamppot van bacon | seizoen groenten | jus van rozemarijn.
Zeebaarsfilet | aardappelmousseline met vadouvan | seizoen groenten | saus van paprika en gember
U hoeft enkel nog maar het hoofdgerecht thuis op te warmen, er zit een mooie beschrijving bij hoe u dat moet doen.
Wijnselectie van onze sommelier:
Wit, Le Bottle - Frankrijk, Pays d’oc - Sauvignon blanc €10,-
Rose, Opal – Frankrijk, Provence - Grenache, Cinsault €10,-
Rood, Chispas Tinto - Spanje, Campo de Borja Garnache Syrah €10,-
Friandises: 3 st. €3,-
Maak je diner compleet met 3 huisgemaakte friandises!
We eindigden onze foodblog over Restaurant van Ouds met:
Vincent heeft het beste uit de kast getrokken…
Dan maar gauw door naar het hoofdgerecht! Hans komt weer aan met een andere fles en nieuwe glazen! Een Portuga dit keer! We proeven houttonen, vanille-aroma’s en fluweelzachte (altijd fijn, wat ons betreft) tannines. Gaat ook prima samen met de eend, een mousseline van knolselderij, en het sausje van Madeira wat we voor ons neus geschoven krijgen. Vincent heeft echt alles uit de kast getrokken vanavond. Er valt werkelijk niets op aan te merken. Niet op het personeel, niet op de wijnen want ze dragen allemaal bij aan de totale beleving en de exquise gerechten die op hoog niveau zijn klaargemaakt.
De cirkel is rond, wat een eer…
We sluiten de avond af met een bramendessert met bijpassende Red Jerepigo uit Slanghoek en daarmee zijn we weer terug in Zuid-Afrika waar we de avond mee begonnen. De cirkel is rond.
Wat zijn wij in de watten gelegd, en wat raden wij Restaurant van Ouds uit Bavel van harte aan.
O ja, en mocht u nu iets te vieren te hebben, zakelijk of privé? Restaurant Van Ouds biedt u ook een ruime capaciteit (60 gasten zittend, 125 gasten staand) aan. Of heeft u belangstelling in catering door Van Ouds? Hieronder vindt u de contactgegevens.

Restaurant Van Ouds

  • De Gilzeweg 24 te Bavel
  • En is geopend:

    • Maandag t/m Woensdag van 17.30 u t/m 22.00 u.
    • Donderdag t/m Zondag van 12.00 u t/m 22.00 u.
  • [email protected] / 0161-432272
HELP ZE DEZE TIJD DOOR !!!