Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen

Multiracial contemporary business people working connected with technological devices like tablet and laptop, talking together - finance, business, technology concept
Foto: Vrijwilligersacademie Breda

Maandag 11 december organiseert de Vrijwilligersacademie Breda in samenwerking met Accountenz Breda de themabijeenkomst ‘Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’. Deze vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur aan Heerbaan 100. Gedurende de bijeenkomst verstrekt Marcel de Bree, belastingadviseur bij Accountenz Breda, informatie en advies aan de deelnemers.

Iedere vereniging en stichting krijgt er mee te maken: belastingzaken, sponsorcontracten, vrijwilligersbijdrage en kantine concurrentie. Moet hier wel of geen belasting over betaald worden en hoe gaat het in zijn werk? Wat is van essentieel belang en hoe dient hiermee om gegaan te worden? Voor vele blijkt dit een lastig en vervelend onderwerp. Marcel gaat tijdens de themabijeenkomst hier uitgebreid op in met praktische voorbeelden. Ook krijgen de aanwezigen de gelegenheid om eigen casussen voor te leggen en vragen te stellen over persoonlijke situaties. Marcel zal de vragen proberen zo concreet mogelijk te beantwoorden met praktische tips.

Aanmelden Interesse in de themabijeenkomst ‘Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’? Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebreda.nl. Neem contact op met Thijs Verhees via [email protected] of bel naar 076 – 52 33 555 voor meer informatie.

Reacties

article
217209
Maandag 11 december organiseert de Vrijwilligersacademie Breda in samenwerking met Accountenz Breda de themabijeenkomst ‘Belastingzaken
https://breda.nieuws.nl/gemeente/217209/belastingzaken-verenigingen-en-stichtingen/
2017-12-05T13:33:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/12/05133323/Belastingzaken-voor-verenigingen-en-stichtingen-1.jpg
Gemeente