Kids Weekend: Pieter Konijn

Foto: Kinepolis Breda

In het weekend van 24 en 25 maart organiseert Kinepolis Breda een exclusief Kids Weekend rond de nieuwe familiefilm Pieter Konijn.

Tijdens het speciale Kids Weekend op 24 en 25 maart, staat de bioscoop tussen 10.00 en 17.00 uur in het teken van de nieuwe komische familiefilm Pieter Konijn; een verfilming van Beatrix Potter’s tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.

Het bekijken van de film is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het Kids Weekend, maar in de bioscoop is ook nog van alles te doen. Allerlei leuke activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren, knutselen en spelen. Alles in Pieter Konijn-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kindje een welkomstdrankje en een kleine verrassing.

Tijdens het Kids Weekend is de Nederlandstalige versie van Pieter Konijn in 2D te zien.

Pieter Konijn
Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden