Even het licht uit op 28 maart tijdens Earth Hour

Gepubliceerd op 26 maart 2015

Op 28 maart vindt Earth Hour plaats, Tussen 20.30 en 21.30 uur gaat  wereldwijd het licht ‘uit’. Ook Breda doet mee en zal Spanjaardsgat en Grote Kerk tijdens dat uur niet verlichten.

Earth Hour is een internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds voor onze aarde. Tijdens het uur van Earh Hour geven miljoenen mensen, bedrijven en overheden een signaal af dat ze zich zorgen maken over de bedreiging van de aarde door klimaatverandering. Onze leefwijze heeft grote impact op de natuur: grootschalige ontbossing en ons energieverbruik door fossiele brandstoffen zijn van negatieve invloed op het klimaat.

Breda zelf heeft als doelstelling om in 2044 energieneutraal te zijn door het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen en meer gebruik te maken van duurzame energie in smaenhang met andere duurzaamheidsthema’s zoals bodem, water, duurzaam bouwen en recycling.

 

Plaats: 

Breda

Ulvenhout

Bavel

Teteringen

Prinsenbeek

Publicatiedatum: 

26 maart 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden