Familieopstellingen

Dankzij deelname aan een familieopstelling krijgt u meer inzicht in uzelf en daarom ook meer (be)grip voor uw emoties en handelingen.

U kunt meedoen als toeschouwer, vraagsteller of representant. De vraagsteller stelt zijn vraag, denk aan thema’s zoals gezin, jeugd, werk, gezondheid, werk en opvoeding. Neem vooral contact met ons wanneer we u kunnen helpen met uw vraag.

De representant neemt de rol aan van iets of iemand, gebaseerd op het verhaal en de vraag van de vraagsteller. Als representant of toeschouwer kunt u kennismaken met familieopstellingen. Het kan uw eigen vragen ophelderen en deelname wordt vaak als een zeer bijzondere ervaring gezien.

De toeschouwer heeft geen rol maar kijkt toe.

U heeft geen voorkennis nodig voor een opstelling. U wordt zorgvuldig geïnstrueerd bij aanvang. De opstelling wordt verzorgd door Connie Keurentjes, zij is opgeleid in systemisch werken aan het Bert Hellinger Instituut Nederland.

Datum: zaterdag 5 september van 9.30 uur tot 13.00 uur, georganiseerd door stichting Beau Coeur in het pand van Frame bv, Gilzeweg 26 in Bavel.
Voor een opstelling betaalt u 80 euro. Wanneer u een NLP opleiding bij Frame hebt gevolgd krijgt u 20% korting en betaalt u maar 64 euro. De kosten als representant en toeschouwer zijn 20 euro. Hier geldt geen korting voor. Deze dag hebben we de tijd voor 3 opstellingen en de dag gaat door bij een minimum van 8 representanten.

Aanmelden kan via [email protected]

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden