Open dag Amphia 19 maart

Foto: G. Lanting CC BY-SA 3.0

Amphia opent op zaterdag 19 maart 2016 de deuren voor het publiek tijdens de landelijke Open Dag voor Zorg en Welzijn. Op de locaties van het ziekenhuis in Breda en Oosterhout worden activiteiten voor jong en oud georganiseerd om op een leuke manier kennis te maken met het ziekenhuis. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Tijdens de Open Dag staan artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers klaar om bezoekers de veelzijdigheid van het ziekenhuis te laten ontdekken. De nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken komen aan bod en er wordt informatie verstrekt over de nieuwbouw. Ook kunnen bezoekers zelf de zorg ervaren. Zij kunnen mee deelnemen aan gezondheidstestjes, een spectaculaire reddingsoperatie zien en zelf een behandeling uitvoeren. En de kinderen? Zij kunnen meedoen aan een speurtocht door het ziekenhuis, hun liefste knuffel of pop meenemen naar de knuffeldokter, zich laten schminken of op de foto gaan als dokter of verpleegkundige.

Amphia neemt deel aan de nationale week van Zorg en Welzijn die op 19 maart wordt afgesloten met een Open Dag. In het hele land bieden zorginstellingen de gelegenheid om kennis te maken met de wereld van zorg en welzijn en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De Open Dag van Zorg en Welzijn heeft daarnaast ook een arbeidscomponent: bezoekers ontdekken een baan, vrijwilligerswerk of een stageplaats binnen de zorgsector die mogelijk bij hen past. Amphia neemt één keer in de twee jaar deel aan deze landelijke dag.

 Niet alle activiteiten bevinden zich op al deze locaties. Het programma per locatie staat op www.amphia.nl/opendag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen