Pussylounge at the park naar Breepark

Foto: Pussylounge

B2S gaat met haar evenement Pussy Lounge naar het nieuwe Bredase evenemententerrein Breepark. Het evenement zat voorheen op de Asterdplas, maar heeft met de locatie Breepark meer mogelijkheden en nieuwe uitdagingen voor het evenement.

Pussy Lounge is een van de langst lopende concepten van B2S en had haar eerst editie al in 1997. In 2011 was de eerste outdoor editie van Pussylounge at the park, aan de Asterdplas te Breda. Deze editie was binnen de kortste keren uitverkocht net als de jaren erna, waarbij B2S jaarlijks een 12.500 bezoekers trekt. Nu is het tijd voor een nieuwe stap! Het nieuwe, grote evenemententerrein Breepark gelegen aan de A27 te Breda-Oost is vanaf deze zomer ingericht voor zowel groot- als kleinschalige Outdoor evenementen en vanaf eind 2016 ook voor Indoorconcepten. Pussy Lounge at the park zal gehouden worden op zaterdag 11 juni en zal niet alleen van het vlakke terrein (2,55 ha.), maar ook van de ‘berg’ (2,6 ha.) gebruik gaan maken.

Het strand van de Asterdplas gaat ingeruild worden van het natuurlijke groen en de 25 meter hoge helling van Breepark. ’De grote vallei biedt het perfecte decor voor het Freestyle spektakel van deze zomer, dat dit jaar nog grootser zal zijn dan ooit te voren’, aldus B2S. Met het evenement op deze locatie, welke tot 01:00 uur zal duren, heeft B2S ook de mogelijkheid om met haar bezoekersaantallen te groeien en voor dit jaar naar 20.000 bezoekers te gaan. ‘Als Breepark zijn we natuurlijk trots dat we zowel een partij als B2S aan ons mogen koppelen evenwel als dat we een evenement als Pussy Lounge de ruimte kunnen bieden om zich nog verder te ontwikkelen. Kwaliteit, uitstraling & beleving zit in de productie en uitvoering van het evenement en dat past bij ons’, aldus Anneke Stins van Breepark.

Bron: Stappen & Shopen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen