Bierfestival Brewda breidt uit naar twee dagen

Foto: Brouwerij Frontaal

In september vindt in Elektron de derde editie van Breda’s enige echte ambachtelijk bierfestival BREWDA plaats. Dit jaar zijn er maar liefst 19 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland aanwezig om hun bier te laten proeven.

uitbreiding

Na slechts twee (zeer succesvolle) edities mag het festival zich al scharen bij de voornaamste bierevenementen van het land. Dit heeft de organisatie doen besluiten het festival uit te breiden naar twee dagen. Vorig jaar kwamen er 1900 bezoekers langs, nu verwacht Brewda 3000 bierliefhebbers te trekken.

divers aanbod

Dit jaar is er een zeer divers aanbod aan brouwerijen. Zo zullen rijzende sterren als De Molen, Het Uiltje, Natte Gijt en Oedipus hun kunsten komen vertonen maar ook lokale helden als Bliksem, LOC en Ramses zijn van de partij.Bovendien zullen op beide dagen gerenommeerde internationale brouwerijen aanwezig zijn. Wat te denken van Caldera Brewing Company uit Amerika, Weird Beard Brewing Co. uit Groot-Brittannië en In Peccatum uit Spanje. De nodige foodtrucks zullen aanwezig zijn om de honger te kunnen stellen en zowel binnen als buiten zijn er genoeg biertafels om ontspannen van de verschillende bieren te kunnen genieten.

tickets

Op zaterdag 3 september is het festival geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op zondag 4 september van 12.00 tot 20.00 uur. Kaarten kosten € 15 inclusief festivalglas en 3 consumptiemunten. Weekendkaarten zijn € 25 inclusief glas en 6 consumptiemunten. Meer informatie en kaarten: http://brewda.brouwerijfrontaal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen