Heropening grotere verbeterde Donerland op Brabantplein

Foto: Donerland Breda

De nieuwe, grotere en verbeterde Donerland op het Brabantplein is al een aantal dagen open. Vrijdag 10 augustus is er een officiële feestelijke opening, waarbij klanten welkom zijn om te genieten van de vele snacks die het menu biedt of om gewoon de winkel te komen bewonderen.

Het was ongeveer 16 jaar geleden dat Atik Tahib kwam werken op de Brabantplein in een klein tentje genaamd “Donerland”. Al snel bleek hij talent te hebben voor het vak en besloot de kiosk over te kopen van de eigenaren. Over de jaren heen werd zijn kleine kiosk steeds befaamder onder de inwoners van het plein en andere delen van Breda. De groene kleur van de kiosk en de centrale ligging ervan zorgden ervoor dat de winkel niet te missen was voor voorbijgangers en het winkelend publiek.

De kiosk was groot genoeg voor drie klanten en drie werknemers om tegelijk in de winkel te staan. Niet erg groot dus. Klanten stonden vaak buiten te wachten op hun bestelling aangezien er binnen geen plek was, maar dat vonden zij zeker de moeite waard. Vanwege het groeiende succes van Donerland vond Atik dat het tijd was om uit te breiden. Ze hebben lang moeten wachten voor ze groen licht kregen voor de verbouwing en begin maart begonnen ze dan eindelijk aan de afbraak van de kiosk. Tijdens de vijf maanden durende verbouwing hebben de werknemers van Donerland in een kraam gestaan om toch nog hun diensten aan te kunnen bieden aan klanten die niet zo lang konden wachten op een broodje doner. “Na veel bloed, zweet en tranen van team Donerland staat hij er: de nieuwe, grotere en verbeterde Donerland. Hij heeft dan niet meer dezelfde groene kleur als voorheen, maar de nieuwe winkel is nu zeker niet te missen gezien de grootte ervan en de moderne look.”, aldus Atik.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden