Hop On Hop Off ouderwets gezellig en geslaagd (foto’s)

We hebben er even op moeten wachten, maar het was het wachten waard. Hop On Hop Off opent haar deuren voor bierliefhebbers en foodies. Met de succesformule van de afgelopen edities bleef de opzet hetzelfde. Brouwers brachten hun speciaal gebrouwen bier mee naar de Bredase kunstijsbaan en bij de foodtrucks waren menig foodies te vinden.

Met meer dan 50 brouwers en 20 foodtrucks is het al moeilijk om een keuze te maken, laat staan als je nog moet zoeken waar alles staat. Gelukkig maakt ook dit jaar het festival gebruik van haltes om het overzichtelijk te maken. Een opzet waar veel mensen gretig gebruik van maken. Het is namelijk ook heel handig als jij je vrienden kwijt bent. Naast alle lekkere biertjes is er ook genoeg voor de BOB’s en jongere bezoekers. Zo zijn er alcoholvrije drankjes beschikbaar en ijsjes om af te koelen na een intense sessie op het springkussen.

Naast de ruim 400 verschillende biertjes was er ook genoeg te smullen. Van Vietnamese loempia’s tot Peruaanse ceviche. Van broodje braadworst tot duckburger. Van bitterballen tot kaasplankje. Dat er voor ieder wat wils was, was goed te merken. Bij iedere foodtruck staat altijd wel iemand om een bestelling te plaatsen.

Was het geslaagd? Jazeker, vele bezoekers hebben net als ik lekker genoten van het ruime aanbod van bier en lekkernijen. En zoals het naar uitziet kunnen we volgend jaar weer een nieuwe editie van Hop On Hop Off festival verwachten. Mocht je niet zolang kunnen wachten of wil je ook thuis van het speciaalbier genieten? Dat kan met een surprisepakket met 12 verschillende heerlijke biertjes. Er zijn 3 verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. En als verrassing zit in elk pakket een gratis 13e surprise speciaalbier.

  • Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. | Foto’s in de Gallerij hierboven

 

Reacties

Cookieinstellingen