Spullen & Smullen lente editie

Foto: Spullen & Smullen

Zondag 22 mei vindt de eerste ‘Leef de Lente’ buiteneditie plaats van Spullen & Smullen. Rijdende restaurantjes en mobiele marktwinkeltjes vormen samen het decor.
Duurzaam, biologisch, hip, persoonlijk, vintage, streekgericht, buitenlands, zelf gemaakt of vakkundig bewerkt. Alles wat met aandacht wordt gemaakt, is van harte welkom op de leukste lifestyle markt van Breda en verre omgeving.

Lekker eten en drinken

De markt waar al het moois wat het leven samenkomt. Een gezellige bar, een vleugje theater, kunst, cultuur en live muziek waar groot en klein blij van wordt, maken het feest compleet. Niets moet, alles mag. Lekker eten en drinken, winkelen en wandelen, ontmoeten en genieten.

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen.  Go-Kids regio Breda organiseren bijzondere kinderactiviteit. Het is een wisselend programma van regionale aanbieders van kinderactiviteiten. De verschillende onderwerpen die aan bod komen zijn kunst, cultuur, wetenschap, gezondheid en sport. De eerste editie op 22 mei kan er massaal worden gekleid onder de bezielende leiding van Gea Simons van Sien en Co. De kleine kunstenaars werken met Foam en Silk klei. Dat zijn kleisoorten die makkelijk kneden en dus ook geschikt zijn voor kleine kinderen.  Vanaf 3 jaar zo ongeveer. Vooraf aanmelden hoeft niet. Ervoor betalen ook niet. Deze activiteit wordt aangeboden door Go-Kids regio Breda.

Een podium vol Bredanaars

Het podium zal op 22 mei worden ingekleurd met een optreden om half twee van DJ Ser-V. Deze bekende Bredase DJ tekende voor een ‘luie zonnige zondagmiddag’ sfeer. Evergreens uit de jaren ’60, ’70 en ’80 worden voorzien van een hedendaagse twist . Vanaf half vijf maken The B-Tones, ook uit Breda,  hun opwachting. Bekende én mindere bekende nummers van The Beatles worden in een semi-akoestische sessie ten gehore gebracht.

Volgende editites

Volgende edities zullen deze zomer volgen: ‘Proef het Park’ op zondag 26 juni 2016 en ‘Zie de Zomer’ op zondag 25 september staan in de agenda. Steeds van 12.00 uur tot 20.00 uur in het Chassépark achter het Breda’s Museum en de MEZZ! [Bron: Stappen & Shoppen]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen