Ga toch fietsen

Foto: Edwin van den Heijkant

Deze week staat onze stad in het teken van de eerste FietsFiesta. Georganiseerd door Studio Kwiek, 076 Fietst, Kamu en Blind Walls Gallery in samenwerking met Parlo staat de fiets centraal tijdens allerlei evenementen. Passie, zweet en glimmend staal is wat FietsFiesta bezoekers en deelnemers verbindt in een week vol fiets evenementen.

Zo is er afgelopen maandagavond de boekpresentatie van het boek van Martijn Geervliet en Koen van Neerven met als passende titel Heel 076 Fietst. Een prachtig geïllustreerd boek over fietspassie van Bredanaars wordt overhandigd aan de crowdfunders in Kamu aan de Boschstraat.

Aanstaand Pinksterweekend staat bol van de leuke fietsactiviteiten. As zondag 4 juni is er een culturele wandelroute door Belcrum, met persoonlijke verhalen over passie voor de fiets. Deze fascinatie uit zich in allerlei vormen. Welke fanaten kom je tegen? Gedreven sportievelingen, verzamelaars, kunstenaars, idealisten, ontwerpers en je eindigt bij CultKitchen. Hier bekijk je de film ‘Omdat ik het wil’.

Op maandag tweede Pinksterdag is PodiumBloos omgebouwd tot het wielertrefpunt van Breda. Met Bikes, goods en foods wordt FietsFiesta 2017 op een passende wijze afgesloten!

Meer weten?

http://www.fietsfiesta.nl

http://www.expeditiebelcrum.nl/info–meedoen.html

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen