Winnaars een jaar langs gratis ballen bekend

Vorige maand ging het vernieuwde restaurant van IKEA Breda weer open na een grondige verbouwing. Deze was nodig gezien de bestaande bijna letterlijk uit zijn voegen scheurde. Met de opening werd ook een wedstrijd gehouden met als hoofdprijs 1 jaar lang gratis ballen.

Met meer dan 1.000 inzendingen was de actie succesvol te noemen voor het Zweeds woonwarenhuis. De actie werd in touw gezet om de klanten te bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de verbouwing van het restaurant. Af en toe was het improviseren, maar gelukkig is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Prijsuitreiking

Helaas was meneer Alons op vakantie, daardoor kon hij er niet bij zijn. Maar de pret was er niet minder om. Toen mevrouw de Jong de telefoontje kreeg barstte zij in lachen uit. Ze won nooit iets en nu een jaar lang gratis ballen. Voor hen een uitkomst gezien regelmatig vanuit Goirle met vriendinnen een bezoekje brengen aan IKEA. Ook mevrouw Gielens was erg blij met haar prijs. Kan ze vaker met haar man en kinderen langskomen.

De prijsuitreiking vond – heel toepasselijk – plaats in het klantenrestaurant van IKEA Breda. Na een korte dankwoord en de felicitaties van store manager Maurice Lammertz kregen de winnaars de prijs in handen en mocht er geproost worden. Daarna namen de prijswinnaars plaats aan de speciale voor hun versierde tafel. Hun diner bestond uit jawel, Zweedse balletjes.

Reacties

Cookieinstellingen