Groowup is onderneming van de maand

Foto: Rabobank Breda

Rabobank Breda is trots op lokale bedrijven die de regio laten bruisen. Iedere maand kiezen wij een ‘Ondernemer van de maand’. Een ondernemer met ambitie, durf en lef die in Breda zijn of haar bedrijf heeft. Graag geven wij hen op deze manier wat extra aandacht.

Het Bredase bedrijf Groowup verdient dit maal deze bijzondere titel.

Ideeën tot leven brengen

Het Bredase Groowup – bestaande uit Jasper van Gils, Peter Moning en Ruud Simons- is een fullservice reclame- en internetbureau dat staat voor creativiteit en effectiviteit. Zij werken op het snijvlak van traditionele reclame, nieuwe media en online marketing. Jasper legt uit: “Wij combineren de technische kennis van een internetbureau met de creativiteit en de conceptuele kracht van een reclamebureau.” Het bureau werkt voor opdrachtgevers als de Nederlandse Energie Maatschappij, Dela, BNP Paribas Cardif en Centrum Jeugd en Gezin. Peter vult aan: “Wij houden er van om ideeën tot leven te brengen. In nauwe samenwerking met de klant creëert ons enthousiaste team door beleving, ontwerp en digitale opbouw, het meest mooie werk”.

Snel, safe en simpel

Het reclamebureau zat aanvankelijk aan de Grazendonkstraat maar heeft sinds augustus vorig jaar zijn intrek genomen in een prachtig historisch pand aan de Delpratsingel. Vanaf deze markante locatie wordt er hard gewerkt volgens het principe ‘Snel, safe en simpel’. Ruud licht toe: “Snel meedenken, deadlines halen, het leveren van betrouwbare kwaliteit met vooraf duidelijke prijsafspraken, daar staan wij voor. We hebben een hekel aan poeha en houden de dingen liever simpel. Gewoon goed samenwerken, de krachten met de klant bundelen en gaan!”

Enthousiasme

Toin Hanegraaf, accountmanager MKB van Rabobank Breda: “Het is mooi om te zien hoe enthousiast Jasper, Peter en Ruud zijn. Vanaf de start in 2009 laat het bedrijf een mooie groei zien. En ook dit jaar weet het bedrijf haar prognoses waar te maken. De drie jonge ondernemers hebben mooie opdrachtgevers en zitten vol energie. Daarmee verdient het bedrijf met recht de titel ‘Onderneming van de maand”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden