Crowdfunding-campagne voor WATTNOU

In augustus opent WATTNOU een tweede vestiging in Breda. En dat gaan ze niet alleen doen, want dankzij crowdfunding willen ze aan de Wilhelminastraat 46 bijzondere lampen, mooie snoeren, verlichtingsonderdelen gaan verkopen. De campagne hiervoor start woensdag 5 april.

Update 6 april 10.00: in slechts vier uur wordt het doelbedrag van €90.000,00 behaald.

 ​Uit hun onderzoek is gebleken dat veel van hun huidige klanten uit België en Zuid-Nederland speciaal naar Rotterdam komen voor hun winkel. Ze laten weten: “Breda is perfect gelegen voor onze zuiderburen, het is een diverse stad en het ligt niet te ver van Rotterdam vandaan. Begin februari hebben wij in de parel van het zuiden, het perfecte pand gevonden en vanaf mei starten wij met de verbouwing.”

Investeer in WATTNOU Breda

Wat nou als jij WATTNOU Breda mede mogelijk kan maken? “Wij willen onze tweede vestiging samen met onze fans opzetten! Woensdag 5 april gaat onze crowdfunding-campagne open en vanaf dat moment kan je investeren in ons concept. Met deze financiering zullen wij de verbouwing, inrichting en opleiding van onze nieuwe collega’s realiseren.”

Investeringsaanvraag: “Je investering krijg je in 4,5 jaar terug met 5% rente per jaar én je krijgt natuurlijk de eeuwige dank van het hele team!” Meer informatie op de website van Geldvoorelkaar.

  • Op de hoogte blijven van WATTNOU kan via Facebook en website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden