Woning v/d Week: Don Boscoplein 24

Foto: Thijssen & Kalkman

Moderne ruime uitgebouwde hoekwoning gelegen aan een rustige doodlopende zijstraat aan de rand van een plein, in de groene kindvriendelijke wijk Princenhage. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een wasruimte en een inpandige berging welke eventueel aan te wenden is als commerciële ruimte. Op directe loopafstand zijn een winkelcentrum aan het Dr. Struyckenplein. Ook te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 3 oktober.

Indeling van de hoekwoning

Begane grond: ( de gehele begane grond is voorzien van een houten vloer )

Hal / entree met toegang tot de woonkamer, toiletruimte met vrij hangend wandcloset, trapopgang en toegang tot de berging.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een moderne inrichting in een L-vorm met diverse inbouw apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, 1.5 spoelbak, vrijstaande RVS Amerikaanse koel-vriescombinatie.

Woonkamer :
Lichte speelse ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Woonkamer heeft een trapkast, glad gestuukte wanden en de plafonds zijn voorzien van schuurwerk. Langs de wanden bevinden zich witte plinten.

Berging:
De berging is inpandig en vanuit de hal toegankelijk. Middels openslaande deuren is er toegang tot de voortuin. De ruimte is voorzien van tegels, elektra en is geheel geïsoleerd. Tevens is de vloer voorzien van een vloeranker t.b.v. het verankeren van een motorslot. Deze ruimte is bijvoorbeeld eenvoudig aan te wenden zijn als praktijk ruimte.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.
De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer (m.u.v. de wasruimte).
Slaapkamer 1 :
Deze kamer is aan de voorzijde gelegen.

Slaapkamer 2 :
Aan de achterzijde gelegen.

Slaapkamer 3:
Aan de achterzijde gelegen.

Wasruimte:
Boven de voormalige garage gelegen en vanuit slaapkamer 3 te bereiken. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer. De kamer heeft 2 Velux dakramen. Er is een was machine aansluiting aanwezig met daarboven een werkblad. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om een toilet aan te leggen.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een vaste wastafel in meubel, ligbad, vrij hangend closet, design radiator, elektrische vloerverwarming,

Tweede verdieping

Hier bevindt zich een afgesloten zolderruimte die in gebruik is als een slaapkamer. Er bevindt zich bergruimte achter de schotten welke zijn voorzien van schuifpanelen. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en inbouwspots. Aan de voorzijde is een Velux dakraam welke is voorzien van Luxaflex en buiten zonnewering. Aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst welke is voorzien van een hand bedienbare zonnescherm. Er bevindt zich een kast voor de combiketel (merk Remeha). Tevens is er een luik met inklapbare trap met toegang tot de bergzolder aanwezig.

Tuin:
Tuin is gelegen op het westen en hierdoor erg zonnig. De onderhoudsvriendelijke tuin met achterom is grotendeels bestraat en voorzien van een vlonder terras, verlichting en er is toegang tot de berging. In de berging is elektra aanwezig.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen