Dé Vrijwilligersmarkt Breda in het Chassé

Foto: Breda Actief

Meld je aan voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda, die Breda Actief organiseert. Het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet vindt plaats op 29 september in het Chassé Theater.

Organisaties en ‘nieuwe’ vrijwilligers leren hier elkaar kennen. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het einde van de middag is de markt geopend voor iedereen!  Aanmelden voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda kan nog tot 31 juli via de site van Breda Actief.

Fysieke ontmoetingsplaats

Tijdens de markt wordt Bredavoorelkaar.nl, de Bredase digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages, voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Er is ruimte voor 50 organisaties waaronder vrijwilligersorganisaties, sportclubs en burger-, buurt- en wijkinitiatieven. Dit is een mooie kans voor organisaties om gratis het eerste gesprek aan te gaan met Vorig jaar was Voedselbank Breda aanwezig bij Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Desiré van Veldhoven, vrijwillig bestuurder, had een positieve ervaring met de markt: “Tijdens de markt heb je echt face-to-face contact. Je ontdekt zo of er een klik is en je kunt bespreken wat iemands drive is om zich maatschappelijk in te zetten en wat hij/zij leuk vindt om te doen.

Samen ontdek je of er vrijwilligerstaken zijn binnen je organisatie die passend zijn. Dankzij de markt hebben we waardevolle contacten gelegd met andere organisaties én hebben we Annelies leren kennen. Zij is sindsdien actief communicatie vrijwilligster bij Voedselbank Breda.”

Online aanmelden tot 31 juli 2016

Dé Vrijwilligersmarkt Breda vindt plaats op donderdag 29 september bij het Chassé Theater aan de Claudius Prinsenlaan 8 te Breda. De markt biedt ruimte voor ruim 50 organisaties uit gemeente Breda verdeeld over verschillende sectoren. Maatschappelijke organisaties doen gratis mee met dit evenement van Breda Actief. Aanmelden kan nog tot 31 juli via www.breda-actief.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen