Themesong SR door Lucas Hamming

Foto: Serious Request / NPO 3FM

Are you with me van Lucas Hamming is de themesong van 3FM Serious Request 2016. Dat maakte 3FM-dj Wijnand Speelman bekend op NPO 3FM. De single van de jonge singer-songwriter is donderdag 1 december voor het eerst te horen en is dan ook overal te downloaden en te streamen.

Alle opbrengsten van de track gaan naar 3FM Serious Request 2016. Lucas Hamming: “Ik vind het bijzonder dat ik met mijn muziek een bijdrage kan leveren aan 3FM Serious Request 2016 en daardoor een verschil kan maken in hopelijk zoveel mogelijk kinderlevens. Ik hoop dat heel Nederland zich in de week voor kerst bij de actie aansluit en zich in gaat zetten voor deze stille ramp.”
Lucas Hamming
De 23-jarige Lucas Hamming is al van jongs af aan bezig met het maken van muziek. In 2013 breekt hij door met zijn deelname aan het tweede seizoen van De beste singer-songwriter van Nederland van 3FM-dj Giel Beelen. In augustus 2014 wordt Hamming met het nummer Mojo Mischiefuitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Een jaar later slaat zijn single Never Let You Down in als een bom en wordt uitgeroepen tot 3FM Megahit. Dit jaar pakte hij de 3FM Award in de categorie 3FM Serious Talent. Vorig seizoen was Lucas Hamming de huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door en deze zomer speelde hij onder andere op festivals als Pinkpop en de Zwarte Cross.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen