Kim Feenstra in glazen fotostudio

Foto: William Rutten

Wil jij een portretfoto gemaakt en gesigneerd door Kim Feenstra, dan is dit je kans!

Fotomodel, actrice én sinds kort ook fotograaf, Kim Feenstra zet zich ook dit jaar weer in voor het Rode Kruis tijdens Serious Request 2016 in Breda.

Het perfecte plaatje

Kim heeft haar skills als fotograaf aan het grote publiek laten zien tijdens het RTL4 programma ‘Het perfecte plaatje’. Ze heeft vele andere BNers verslagen en wist zelfs de finale te halen. En jij kan door Kim Feenstra op de foto worden gezet! Voor Serious Request zal Kim Feenstra eenmalig haar fotografie kunsten laten zien in de glazen fotostudio en jou, je familie of vrienden op z’n mooist op de foto zetten.

Glazen fotostudio in de Nieuwstraat

Op woensdagmidag 21 december betreed Kim Feenstra de glazen fotostudio van Shoots & More in hartje Breda. Iedereen kan een portret laten maken door Nederlands populairste fotografe. Voor € 20.- maakt Kim een portretfoto. Dit kan voor jou alleen zijn, met je vrienden, familie of kennissen. Alles is mogelijk. De prijs is per groep en de mooiste foto wordt 30x40cm afgedrukt en krijg je mee naar huis. De foto wordt natuurlijk ook door Kim zelf gesigneerd. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan Serious Request.

Al eerder werkten Vincent van Shoots & More en Kim Feenstra samen voor Serious Request. In 2014 verbraken zij samen het Wereldrecord selfies maken met zoveel mogelijk mensen. Ook toen gingen de opbrengsten naar Serious Request.

Kim Feenstra: “De kerstdagen komen er weer aan, het moment om te genieten, maar ook om te beseffen, hoe goed wij het hebben. En ook hét moment om je in te zetten voor anderen of voor een stille ramp, zoals in dit geval: Longontsteking. Het is toch schrijnend en onvoorstelbaar dat iedere 35 seconden deze ziekte een kinderleven eist? Kom een portret maken, van jezelf, of samen met je dierbaren. Voor jou een mooie herinnering en voor veel kinderen het verschil tussen leven en dood. Want deze kinderen zijn eenvoudig te redden met de juiste behandeling en goede informatie!”

Vincent Rijkers: “Het Rode Kruis kan met het ingezamelde geld veel kinderen redden, door ouders de juiste kennis te geven en te zorgen voor toegang tot medische zorg en levensreddende antibiotica. En je houdt er zelf een unieke foto van over, dat is toch mooi?”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen